Over ons

Ontmoet ons team

Onze creatieve geesten

Welkom bij KijkOpDesign.nl, waar we samen met jou de wereld van design verkennen en de grenzen van creativiteit en bouwkunde opzoeken. Onze passie voor esthetiek en innovatie wordt gedreven door onze toegewijde en ervaren teamleden: Joost van Dijk, Inge Verstraten en Jona Versteeg.

Joost van Dijk

Jouw redacteur en design visionair

Ik ben een grote liefhebber als het gaat om design. Met een scherp oog voor esthetiek en een diepgaand begrip van de evolutie van designstromingen, neem ik je mee op een reis door de wereld van vormgeving. Mijn vermogen om designprincipes te analyseren en te vertalen naar boeiende en informatieve stukken, maakt dat ik helemaal op mijn plek zit bij  KijkOpDesign.nl.

Inge Verstraten

Jouw schrijver en creatieve geest

Mijn liefde voor creativiteit en verhalen vertellen komt tot uiting in mijn schrijfstijl. Mijn vermogen om complexe designconcepten op een toegankelijke manier te presenteren, maakt mijn bijdragen aan KijkOpDesign.nl zowel boeiend als informatief. Mijn inzicht in de psychologie achter design en mijn vermogen om emotionele verbindingen te leggen tussen ontwerpen en mensen, maken mijn bijdragen eigenzinnig en prikkelend.

Jona Versteeg

Jouw bouwkundig expert en designliefhebber

Ik voeg een speciale dimensie toe aan ons team door mijn achtergrond in bouwkunde te combineren met een passie voor design. Mijn diepgaande begrip van architecturale principes en structurele integriteit voegt waarde toe aan de discussies over design op onze website. Mijn vermogen om bruggen te slaan tussen bouwkunde en design zorgt ervoor dat jij als lezer een holistisch begrip krijgt van hoe vorm en functie samenkomen.

Samen vormen Joost, Inge en Jona de kern van ons team bij KijkOpDesign.nl. We delen een gemeenschappelijke visie: jou enthousiasmeren voor de magische wereld van design en bouwkunde. Door middel van diepgaande analyses, boeiende verhalen en een schat aan kennis, streven we ernaar om jouw begrip van design te vergroten en jouw verbeelding te prikkelen.

Bedankt dat je de tijd neemt om ons te leren kennen. We hopen dat je geniet van onze artikelen en dat ze je inspireren om met een nieuw perspectief naar de wereld van design te kijken.

Over ons

Ideeën nodig voor je interieur? Lees dan snel onze ideabooks.

Contactgegevens

Via info @ kijkopdesign.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden